Kølerum og frostrum
til erhverv og industri

Sirius og Frysen Køleteknik i Hundested er din professionelle totalleverandør af alle former for kølerum og frostrum. Vi er uddannet køletekniker og kan levere fryse- og kølerum til ethvert behov - store som små.

Vores kundekreds omfatter alle typer erhvervs- og industrikunder, og vi servicerer alle i omegnen af Frederiksværk og Hillerød.

Frostrum og kølerum i standard- og specialmål

Vi tilbyder kølerum og frostrum i både standardmål og som specialløsninger alt efter behovet og pladsen, og vores køleanlæg kan leveres som både plug-in eller som splitanlæg uanset størrelse og omfang.

Vi forhandler naturligvis kun godkendte produkter i høj kvalitet, så du er sikret det mest optimale kølerum eller frostrum til dine fødevarer, frostvarer eller andet.

Skræddersyede løsninger

Vores team af veluddannede og kompetente medarbejdere har mange års erfaring inden for branchen, og vi kan tilbyde skræddersyede løsninger inden for projektering, installering og servicering af kølerum og frostrum til industrien.​

Vi står for hele projektet fra start til slut, hvor vi starter med at besigtige opgaven og vurderer, hvad der kan lade sig gøre, og herefter giver vi en pris på det. 

Derefter sørger vi for levering af det nye køle- eller frostrum og sikrer en korrekt montering og opsætning, så det lever op til fødevarestyrelsens krav om opbevaring af fødevarer.

Vi udfører naturlivis også de lovpligtige eftersyn af kølerum og frostrum, ligesom vi naturligvis også vejleder og rådgiver i det rigtige valg til lige præcis dine behov.

Uforpligtende tilbud på køle- eller fryserum

Ønsker du at vide mere om vores service eller pris, kan du skrive til os på e-mail info@sirius-cool.dk eller ringe på telefon 47 93 71 79 og få et uforpligtende tilbud på dit nye kølerum eller frostrum.

Kontakt os

Du kan let og hurtigt sende os en besked i understående formular.