Kølerum og frostrum til erhverv og industri

Sirius og Frysen Køleteknik i Hundested er din professionelle totalleverandør af alle former for kølerum og frostrum. Vi er uddannet køletekniker og kan levere fryse- og kølerum til ethvert behov - store som små.
Vores kundekreds omfatter alle typer af erhvervs- og industrikunder, og vi servicerer alle i området omkring Frederiksværk og Hillerød. Vi tilbyder også vandkølere til ethvert behov til proceskøling og klima. 

Frostrum og kølerum i standard- og specialmål

Vi tilbyder kølerum og frostrum i både standardmål og som specialløsninger alt efter behovet og pladsen, og vores køleanlæg kan leveres som både plug-in eller som splitanlæg uanset størrelse og omfang.
Vi forhandler naturligvis kun godkendte produkter i høj kvalitet, så du er sikret det mest optimale kølerum eller frostrum.

Skræddersyede løsninger til kølerum

Vi har mange års erfaring inden for branchen og kan tilbyde skræddersyede løsninger inden for projektering, installering og servicering af kølerum og frostrum til industrien.​ Vi står for hele projektet fra start til slut, hvor vi starter med at vurdere opgaven og herefter giver vi en pris på det. 
Vi sørger for levering af det nye kølerum eller frostrum og sikrer en korrekt montering og opsætning, så det lever op til fødevarestyrelsens krav om opbevaring af fødevarer. Vi udfører naturligvis også de lovpligtige eftersyn af kølerum og frostrum, ligesom vi naturligvis også vejleder og rådgiver i det rigtige valg til lige præcis dine behov.

Uforpligtende tilbud på kølerum eller fryserum

Ønsker du at vide mere om vores kølerum eller fryserum eller du at få en pris, kan du skrive til os på mail info@sirius-cool.dk eller ringe på telefon 47 93 71 79. Du kan også udfylde vores kontaktformular og så kan vi give dig et uforpligtende tilbud på dit nye kølerum eller frostrum.