Kølemontør i Hundested nær Hillerød og Frederiksværk

✔ ISO 9001 certificeret

✔ Medlem af kølefirmaernes brancheforening AKB, KMO og VPO​

✔ Klima-, køle- og frostanlæg til industri og erhverv

​✔

Send os en mail eller ring for et uforpligtende tilbud

Skal vi ringe dig op?

Udfyld felterne, og vi kontakter dig​

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kølerum og frostrum til erhverv og industri

Sirius og Frysen Køleteknik i Hundested er din professionelle totalleverandør af alle former for kølerum og frostrum. Vi er uddannet køletekniker og kan levere fryse- og kølerum til ethvert behov - store som små.

Vores kundekreds omfatter alle typer erhvervs- og industrikunder, og vi servicerer alle i omegnen af Frederiksværk og Hillerød.

Frostrum og kølerum i standard- og specialmål

Vi tilbyder kølerum og frostrum i både standardmål og som specialløsninger alt efter behovet og pladsen, og vores køleanlæg kan leveres som både plug-in eller som splitanlæg uanset størrelse og omfang.

Vi forhandler naturligvis kun godkendte produkter i høj kvalitet, så du er sikret det mest optimale kølerum eller frostrum til dine fødevarer, frostvarer eller andet.

Skræddersyede løsninger

Vores team af veluddannede og kompetente medarbejdere har mange års erfaring inden for branchen, og vi kan tilbyde skræddersyede løsninger inden for projektering, installering og servicering af kølerum og frostrum til industrien.​

Vi står for hele projektet fra start til slut, hvor vi starter med at besigtige opgaven og vurderer, hvad der kan lade sig gøre, og herefter giver vi en pris på det. 

Derefter sørger vi for levering af det nye køle- eller frostrum og sikrer en korrekt montering og opsætning, så det lever op til fødevarestyrelsens krav om opbevaring af fødevarer.

Vi udfører naturlivis også de lovpligtige eftersyn af kølerum og frostrum, ligesom vi naturligvis også vejleder og rådgiver i det rigtige valg til lige præcis dine behov.

Uforpligtende tilbud på køle- eller fryserum

Ønsker du at vide mere om vores service eller pris, kan du skrive til os på e-mail info@sirius-cool.dk eller ringe på telefon 47 93 71 79 og få et uforpligtende tilbud på dit nye kølerum eller frostrum.

​Kontakt os i dag og få et uforpligtende tilbud på køl, frost, klima, varmepumpe eller ventilation-opgave.

Sirius og Frysen Køleteknik ApS

​CVR: 31173981 ​

Musvitvej 3

3390 Hundested

​Tlf.: 47 93 71 79

E-mail: info@sirius-cool.dk