Kølemontør i Hundested nær Hillerød og Frederiksværk

✔ ISO 9001 certificeret

✔ Medlem af kølefirmaernes brancheforening AKB, KMO og VPO​

✔ Klima-, køle- og frostanlæg til industri og erhverv

​✔

Send os en mail eller ring for et uforpligtende tilbud

Skal vi ringe dig op?

Udfyld felterne, og vi kontakter dig​

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Varmepumper og klimaanlæg som ny varmekilde

Sirius og Frysen Køleteknik i Hundested er som uddannet køleteknikker din lokale samarbejdspartner inden for både varmepumper og klimaanlæg. Vi står klar med professionel hjælp, hvis du har behov for en ny eller supplerende varmeforsyning til boligen eller kontoret, og vi kan tilbyde flere forskellige produkter efter dine ønsker og behov.

Vi servicerer både private kunder og erhvervskunder, og vi kører ud til opgaver i hele omegnen af Frederiksværk og Hillerød.

Hvilken type varmepumpe skal man vælge?

Varmepumper kommer i forskellige mærker og størrelser alt efter funktion og varmebehov. Vi tilbyder både luft til luft-pumper, luft til vand-pumper og varmepumper til jordvarme. Vi leverer varmepumper og klimaanlæg inden for mærkerne:

  • Hitachi

​Du kan læse mere om de forskellige modeller ved at klikke dig ind på produkterne. Alle varmepumper og klimaanlæg har forskellige fordele og varmestyrker og kræver forskellige ting af boligen, såsom den rette plads i haven eller vandbårne radiatorer eller gulvvarme. Vi guider og vejleder naturligvis i det helt rigtige valg til lige netop din bolig.​

​Generelle fordele ved varmepumper

Der kan være en stor fordel i at udskifte til en varmepumpe eller bruge den som supplerende forsyning, hvis du i forvejen opvarmer boligen med olie, el eller naturgas, og du ikke bor i et område med fjernvarme.

Varmepumper har den fordel, at de udnytter energien fra omgivelserne i boligens opvarmningssystem. Det betyder, at den kan tage energien og varmen fra luften eller jorden udenfor og blæse den direkte ind i boligen som varm luft. Varmepumper kan derfor være med til at nedsætte varmeregningen.

Vi klarer det hele

Når du henvender dig til os, står vi for det hele. Det betyder, at vi står for den indledende rådgivning og vejledning samt levering og montering af varmepumpen. Alle varmepumper, hvor der er over et kilo kølemiddel i, er underlagt et krav om et 1-årligt eftersyn - og det klarer vi naturligvis også.

Ønsker du blot hjælp til montering af en allerede indkøbt varmepumpe eller klimaanlæg, står vi naturligvis også klar til at hjælpe med det. Du kan læse mere om, hvad vores standardmontering indeholder her.

Kontakt os meget gerne på telefon 47 93 71 79, e-mail info@sirius-cool.dk eller udfyld vores formular her på hjemmesiden, hvis du ønsker et uforpligtende tilbud på klimaanlæg og varmepumper.

​Kontakt os i dag og få et uforpligtende tilbud på køl, frost, klima, varmepumpe eller ventilation-opgave.

Sirius og Frysen Køleteknik ApS

​CVR: 31173981 ​

Musvitvej 3

3390 Hundested

​Tlf.: 47 93 71 79

E-mail: info@sirius-cool.dk