Køleanlæg nær Frederiksværk og Hillerød

Kølerum og frostrum til erhverv og industri

Sirius og Frysen Køleteknik ApS i Hundested er din professionelle totalleverandør af alle former for kølerum, køleanlæg og frostrum. Vi er uddannet køletekniker og kan levere køle- og fryserum til ethvert behov – store som små.

Vores kundekreds omfatter alle typer af erhvervs- og industrikunder, og vi servicerer alle i området omkring Frederiksværk og Hillerød. Udover køleanlæg og fryserum tilbyder vi også vandkølere til ethvert behov til proceskøling og klima samt klimaanlæg og varmepumper.

Køleanlæg og frostrum i standard- og specialmål

Vi tilbyder køleanlæg og frostrum i både standardmål og som specialløsninger alt efter behovet og pladsen, og vores køleanlæg kan leveres som både plug-in eller som splitanlæg uanset størrelse og omfang.

Produkterne vi forhandler er naturligvis godkendte i høj kvalitet, så du er sikret det mest optimale køle eller frostrum.

Skræddersyede løsninger til kølerum

Vi har mange års erfaring inden for branchen og kan tilbyde skræddersyede løsninger inden for projektering, installering og servicering af køleanlæg og frostrum til industrien.​ Hos Sirius og Frysen Køleteknik ApS står vi for hele projektet fra start til slut, hvor vi starter med at vurdere opgaven og herefter giver vi en pris på det.

Hos Sirius og Frysen Køleteknik ApS sørger vi for levering af det nye køle eller frostrum og sikrer en korrekt montering og opsætning, så det lever op til fødevarestyrelsens krav om opbevaring af fødevarer.

Vi udfører naturligvis også de lovpligtige eftersyn af kølerum og frostrum, ligesom vi naturligvis også vejleder og rådgiver i det rigtige valg til lige præcis dine behov.

Uforpligtende tilbud på fryserum eller køleanlæg nær Hillerød og Frederiksværk

Ønsker du at vide mere om vores køle eller fryserum eller du at få en pris, kan du skrive til os på mail info@sirius-cool.dk eller ringe på telefon (+45) 47 93 71 79.

Du kan også udfylde vores kontaktformular og så kan vi give dig et uforpligtende tilbud på dit nye køle eller frostrum.

Vil du i kontakt med os?

Udfyld formularen herunder og vi kontakter dig hurtigst muligt.

(+45) 26 35 93 34
info@sirius-cool.dk