Vandkøler i Frederiksværk, Hillerød og omegn

Vandkølere og chillere

Har din virksomhed brug for en vandkøler i Frederiksværk, Hillerød, Hundested eller omegn? Sirius og Frysen Køleteknik ApS kan levere vandkølere og chillere til ethvert behov. Vi har stor erfaring på området, og vi vejleder samt rådgiver dig gerne, så du får en vandkøler som passer til dit behov.

Vi tilbyder også varmepumper og klimaanlæg, som ny varmekilde samt kølerum og fryserum til erhverv og industri. Som uddannet køletekniker kan vi levere løsninger til vores kunder i området omkring Hundested, Frederiksværk og Hillerød.

Vandkøler til proceskøl og klima

Vi fører mærker som Clint og Bluebox, der leverer vandkølere til proceskøl og klima. Hvis din virksomhed har specielle behov, for at en vandkøler skal ombygges, så er dette ikke noget problem for os. Vi kan også levere kølerer og chillerer som kører på NH3 og CO2 samt propan.

I Danmark er der en særregel om, at der i vandkølere max må være 10 kg kølemiddelfyldning. Dette betyder, at der er grænser for hvor stor køleydelse, hvert anlæg kan levere. Der kan så til gengæld leveres 200 kW køleeffekt på R410A.

Stor erfaring med vandkølere til ethvert behov

Hos Sirius og Frysen Køleteknik ApS har vi stor erfaring med at tilpasse vandkølere og chillere til ethvert behov til flere forskellige erhverv og virksomheder. Derfor er vi sikre på at vi også kan levere en vandkøler som passer til dit behov.

Du er derfor også mere end velkommen til at tage kontakt til os hvis du har spørgsmål omkring vandkølere, så kan vi tage en uforpligtende snak, og komme med et uforpligtende tilbud hvis du er interesseret i det.

Hør mere om vores priser på en vandkøler

Har du brug for at vide mere om vandkølere eller ønsker du at vide mere om vores priser, så tøv ikke med at tage kontakt til Sirius og Frysen Køleteknik ApS. Vi står klar til at finde en vandkøler, som dækker dit behov.

Du kan kontakte os ved at ringe på telefon (+45) 47 93 71 79 eller ved at sende en mail til info@sirius-cool.dk. Du er også velkommen til at udfylde vores kontaktformular og så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

Vil du i kontakt med os?

Udfyld formularen herunder og vi kontakter dig hurtigst muligt.

(+45) 26 35 93 34
info@sirius-cool.dk