Klimaanlæg og varmepumper nær Frederiksværk og Hillerød

Varmepumper og klimaanlæg som ny varmekilde

Sirius og Frysen Køleteknik ApS i Hundested er uddannet køletekniker og din lokale samarbejdspartner inden for både klimaanlæg og varmepumper i Frederiksværk, Hillerød, Hundested og omegn.

Vi står klar med professionel hjælp, hvis du har behov for en ny eller supplerende varmekilde til boligen eller kontoret, og vi kan tilbyde flere forskellige produkter alt efter dine ønsker og behov.

Vi servicerer både private kunder og erhvervskunder, og vi kører ud til opgaver i hele omegnen af Frederiksværk og Hillerød.

Hvilken type varmepumpe skal man vælge?

Pumperne kommer i forskellige mærker og størrelser alt efter funktion og varmebehov. Vi tilbyder varmepumper til både luft-til-luft, luft-til-vand og til jordvarme. Vi leverer varmepumper og klimaanlæg inden for mærkerne:

​Du kan læse mere om de forskellige modeller ved at klikke dig ind på produkterne. Alle pumper og klimaanlæg har forskellige fordele og forskellige styrker i varme.

De kræver alle forskellige ting af boligen, såsom den rette plads i haven eller vandbårne radiatorer eller gulvvarme. Vi guider og vejleder naturligvis i det helt rigtige valg til lige netop din bolig.​

Fordele ved varmepumper

Der kan være en stor fordel i at udskifte til en varmepumpe eller bruge den som supplerende forsyning, hvis du i forvejen opvarmer boligen med olie, el eller naturgas. Varmepumper er også en god mulighed, hvis du ikke bor i et område med fjernvarme.

De har den fordel, at de udnytter energien fra omgivelserne i boligens opvarmningssystem. Det betyder, at den kan tage energien og varmen fra luften eller jorden udenfor og blæse den direkte ind i boligen som varm luft. Varmepumper kan derfor være med til at nedsætte varmeregningen.

Vi klarer det hele med varmepumper og klimaanlæg

Når du henvender dig til os, står vi for det hele. Det betyder, at vi står for den indledende rådgivning og vejledning samt levering og montering af varmepumpen. Alle varmepumper, hvor der er over et kilo kølemiddel i, er underlagt et krav om et 1-årligt eftersyn – og det klarer vi naturligvis også.

Ønsker du blot hjælp til montering af en allerede indkøbt varmepumpe eller klimaanlæg, står vi naturligvis også klar til at hjælpe med det. Du kan læse mere om, hvad vores standardmontering indeholder her.

Er du interesseret i klimaanlæg eller varmepumper nær Frederiksværk og Hillerød? Så er du meget velkommen til at Kontakte os på telefon (+45) 47 93 71 79 eller på mail info@sirius-cool.dk. Du kan også udfylde vores kontaktformular, og så kan vi give dig et uforpligtende tilbud på vores produkter og services.

Vil du i kontakt med os?

Udfyld formularen herunder og vi kontakter dig hurtigst muligt.

(+45) 26 35 93 34
info@sirius-cool.dk